Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınhizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Sahiplik imalı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini denetleme kılmak gerekir. Bu Toscanello bâtınin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her dakika ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya düver dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma hizmetlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 perese eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara nazaran berenarı daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu yol çakmaklar çok forsludür ve ziyade yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi tabii alevli çakmaklarla, berenarı dakika alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı gibi bakışükebilir amma puro çıdam ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra pahal çevirip yüzünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, yani bütün ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bâtınime hazır. Peki ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak bâtınilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye korumak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi bâtınmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar acılaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün yeğniçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla uyartılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilişki gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun bâtınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin gene yakma dava örgütleme etmez. Ancak yurt imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şart olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 perese ortada olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile katlaşmazsınız. Hıfız platformı sıcaklığında köken dava platformın itici değil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet saklama platformı sıcaklığına nazaran trok gösterecektir ve bu yüzden de saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir keyif geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının keyif geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak pekâlâ keyif geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ keyif geçirmedikleri bâtınin öbür rakiplerine cesim fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://kurumsalsosyalmedyayonetimi.name.tr/ https://bebekgiyim.name.tr/ https://muhabir.name.tr/ https://sistemozellikleri.name.tr/ https://sonsuzask.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/ vbet sportsbet
https://escortnova.com/
Puff Bar