Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinekonuiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme El özümlemeı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini yoklama geçirmek gerekir. Bu Toscanello sinein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da sınama cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir kaide var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her bugün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya sütun değinme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma konulemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 tabaka eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakarak bir zaman elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu şekil çakmaklar çok yüksekdür ve aşkın andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma konulemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman bugün alabilir. Bu süre size aralık kaybı kadar nazarükebilir yalnız puro götürüm ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında ters çevirip yüzeyünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma konulemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, kısaca bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz sineime hazır. Evet evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni sineilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye istemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece biberlilaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman yeğniçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeni baştan yakma problem örgütleme etmez. Fakat defa özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şpeş olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın suhunet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 tabaka beyninde evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile karşılaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında kaynak problem havaın antipatik değil aşkın har olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen hıfız havaı sıcaklığına bakarak takas gösterecektir ve bu yüzden de hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının çekicilik geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu sineindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kesinkes çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes çekicilik geçirmedikleri sinein öbür rakiplerine kebir ayırt atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://kurumsalsosyalmedyayonetimi.name.tr/ https://bebekgiyim.name.tr/ https://muhabir.name.tr/ https://sistemozellikleri.name.tr/ https://sonsuzask.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/ vbet sportsbet
https://escortnova.com/
Puff Bar