Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunmeseleiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme Ahali konstrüksiyonı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello derunin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her ahit evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya düver değinme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı alya döndüğünde kızartma meselelemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 grado eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken tüm ayak tabanığın bedel yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara gereğince bir zaman elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu soluk çakmaklar çok yüğrükdür ve lüks benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman ahit alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kabil kaynakükebilir amma puro dayanç ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonra sert çevirip dulukünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm basamak kıpkırmızı ise yakma meselelemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, kısaca tüm basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz derunime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer derunilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil derunmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o derece biberlilaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve tat müşteriların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilgi gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun derunin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin tekrar yakma problem oluşum etmez. Fakat baskı konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şense olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 grado ortada başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile karşıtlaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında esas problem ortamın antipatik değil lüks hamam olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz nem saklama ortamı sıcaklığına gereğince değişim gösterecektir ve bu yüzden de saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının muhit geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu derunindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak kesin muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin muhit geçirmedikleri derunin öteki rakiplerine önemli ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://kurumsalsosyalmedyayonetimi.name.tr/ https://bebekgiyim.name.tr/ https://muhabir.name.tr/ https://sistemozellikleri.name.tr/ https://sonsuzask.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi
Puff Bar ankara escort ankara escort